background

Over mij

Koen van Hove

Softwareontwikkelaar en student
Vaardigheden
  • PHP
  • Python (inc. Django)
  • Java
  • C# (.NET)
Sociale kanalen

Over mij

Mijn naam is Koen van Hove. Ik heb ruim vijf jaar ervaring als softwareontwikkelaar, DevOp en ondernemer. Daarnaast ben ik student aan de Universiteit Twente. Mijn specialiteiten zijn computernetwerken en distributed computing, in het bijzonder vertrouwenloze omgevingen (zoals de Blockchain) en netwerkbeveiliging.

Op dit moment ben ik een van de hoofdontwikkelaars van DDoSDB, een project van de Universiteit Twente en SIDNlabs, in samenwerking met onder andere de ING, Rabobank, KPN, de nationale politie en Europol, om DDoS-aanvallen te detecteren, classificeren en mitigeren, met als doel de impact van DDoS-aanvallen sterk te verminderen, en de daders op te sporen en in de rechtbank te krijgen.

Daarnaast ben ik de oprichter van Astiga, een muziekstreamingdienst voor muziek vanaf persoonlijke cloudopslag, en heb ik meerdere kleinere projecten die ik onderhoud. Die zijn te zien onder projecten, of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Wat ik voor u kan doen

Op zoek naar advies voor uw project, iemand nodig om uw team te versterken, of gewoon zin in een praatje? Neem dan gerust contact op.